юли 272018
 

architectureВсеки си мечтае за вила на брега на морето, имение или просто просторна къща от сънищата си, но не всеки един би могъл да си позволи това. Въпреки всичко има няколко метода, благодарение на тях поне да се доближите до тази мечта ако се добавят няколко полезни удобства към настоящето си имущество, без това да ощети банковата Ви сметка, но пък ще покачи стойността на апаратамента Ви.

Доста хора в сега работят по своите собствени имущества и ги променят в дизайнерски дом. Точно това са мъже и жени, като не желаят да разполагат с кой знае колко квадратни метри площ в дома си, но се съсредоточават той да се транформира в разкошен такъв. По този конкретен метод се пестят финанси и в същото време увеличават цената на жилищата си.

Последни тенденции в лъскавите жилища: Абсолютно всеки, който би желал да преустрои имота си в по-лъскав би се интересувал какви точно са тенденциите в конкретния тип жилища. Ето и няколко полезни:

Банята
Една от тенденциите е да притежавате в банята си джакузи. Какво реално всъщност е мокро помещение? Дори само по себе си името издава предназначението, а точно там, където тече водата. Ако сравним с това да очаквате да се запълни с вода ваната ви или да се затопли напълно добре, то доста по-вярно би било да получите хубаво благодарение на струите вода на джакузито. Несъмнено можете спокойно да си имате и вана, но джакузито е по-коректния вариант. Ако става дума до душове и вани, има доста варианти за обработка с камък или пък изработени ръчно.

Пода
Висококачествените покрития ползват много отделни текстури. Стените, пода и тавана са също от значение за лъскавия облик на къщата. Използването на натурални материали например дърво, камък и стъкло са широко разпространени тенденции в индивидуалните жилища. Разбира се това е в крак с модата да се прибавят усещания отвън, вътре в дома и обраното. Все едно абсолютно всичко се съединява, за да се развие едно наистина естествено впечатление.

Малките детайли
Необходимото внимание на малкия детайл е изключително важна частица от индивидуалните модерни имоти. Вещите в банята и другите стаи, също така и останалото обзавеждане са били под внимание при изготвянето на вътрешно и външно боядисване. Големите помещения са не просто съчетание от повече помещения, но притежават ред при похвата, дори и ако се отанся за облицовки и материали. Цветовата гама се избира в рамките на само една палитра, и даже и осветлението се подбира по сходен начин, за да се изгради усещане за преливане.

За да разберете още: архитект

 Posted by at 8:22 am
авг. 172017
 

kitchen giftsДаровете – големи или малки, скъпи или евтини, сантиментални или луксозни, символични или лъскави? Какви дарове избирате за вашите приятели? Обмисляте ли абсолютно всичко малко по-рано или извършвате всичко в последния час? За последно кога направихте дар? Правите подаръци само с причина? Какво подаръците за Вас – просто традиция, ненужни ласкателства или просто начин, чрез който ефективно да покажете на някого колко го оценявате и обичате?

Самата истина е, че уникалните подаръци са знак на обич и загриженост! Подаръците са това, което кара мъжете и жените да бъдат важни и обичани. Почти всеки обича да получава подаръци с или без повод. Важното е, че има много празници, заради които хората се сещат един-друг. Винаги, когато вие избирате подаръци за рожден, имен ден, Коледа, нова година, Великден, Свети Валентин, лични поводи като годишнина или сватба и т.н. е нужно да се съобразите с индивидуалните предпочитания и интереси на мъжете и жените. Несъмнено, обаче, даровете без официална причина са дори по-добри и допринасят значително повече удоволствие. Подаръците без причина са изненадващи, различни, интересни. Подарявайки точно такъв личен подарък, вие показвате специално и лично отношение към даден човек, вашата обич, признателност, загриженост, благодарност, внимание, любов. Всеки един е получавал подаръци за имен ден, за Нова година и Коледа, както и за почти всеки общоприет празник, който е причина да се получават малки подаръци. Ако, обаче, направите изненада на някого без повод, когато той никак не очаква, вълнението е пълно и за подаряващия и за този, който получава|за този, който получава и за този, който подарява}.

В случай, че има желание, всеки може да измисли адски много идеи за дарове и любопитни варианти за даряването им. Може да организирате пътуване или среща до непознато и интересно местенце или да вземете билет за някакво специално събитие – обучение, семинар, концерт, промоция, кино прожекция или театър и други. Ако човека, който желаете да сюрпризирате е екстремист, хубавите за самия него изненади са бънджи скок, скок с парашут, летене с балон, парапланер или делтапланер, сърф, ски скокове или сноуборд и много други. Ако пък получателя на изненадата е човек на науката, даровете за него са интересна енциклопедия, курс по чужд език или видове науки, курсове по танци или атрактивни спортове.

За да разберете още: подарък за мъж

 Posted by at 8:53 am
юли 072017
 

news

Новината е комуникацията на конкретна информация за текущи случки, която е представена от печат, електронна медия, интернет и от приказка на приказка между коментиращи.

Английската дума „news“ (новини), е учредена през 14-ти век, от употребата на множественото число на думата „new“ (нов). Преди да бъдат създадени вестниците в самото начало на седемнадесети век, са се употребявали официалните бюлетини и правителствени постановления.

1-вата записана употреба на организирана доставна услуга за популяризиране на хартиени документации, е в Египет, там където фараоните използвали куриери за популяризиране на техните решения на територията на държавата ( 2400 г. пр.н.е.) . Тази практика почти сигурно ще има основи в много по-старата практика на устни съобщения и е възможно да е измислена върху дадената вече съществуваща инфраструктура.

През Древен Рим държавните обяви и новинарски бюлетини са обявени публично от Юлий Цезар . А те са издълбани в метал или камък и са поставяни на обществени позиции.

В Китай правителството използва бюлетини наименовани „типао“, популяризирани между съдебните служители по времето на късната династия Хан (втори и трети век след Христа). Между 713 и 734 г. бюлетина на съда на китайската династия Тан е бил написан на ръка на коприна и се е прочитала от правителствените служители. Още през 1582 г. по време на късната династия Минг в Пекин са разпространени първите лични листовки.

В днешно време вариантите за популяризиране на вести са много повече, като най-широкия е през интернет в новинарските медии и социалните мрежи.

Натиснете тук: http://www.manager.bg/best/туризъм

 Posted by at 11:27 am
юни 132017
 

pest control

В българската природа се срещат разнообразни животинки, няколко умни, красиви, мили, но съществуват и такива, които абсолютно никой не би желал в дома си и независимо от това безсъмнение те влизат и развиват потомство там. Най-гнусната такава твар е хлебарката и мисията и е да се промъкне в нашия дом и да направи поколения там необезпокоявана. Значително често се случва да разберем, че имаме хлебарчици в къщата си, когато вече е изключително късно и те се образували колонии, а ние се нуждаем от правилен експерт в областта, който да се заеме с изтребването на вредителите в дома ни.

Много от хората вярват, че хлебарките не биха нападнали техния дом, но всъщност винаги пълен с храна и топъл дом е основната мисия на всяка хлебарка, въпреки, че те са животни, които живеят и на открито, но не и на студено. Точно преди дори тази ситуация да стане опасна и да е необходимо да викате специалисти е по-добре вие сами да се занимаете с апартамента си, и да изгоните тези вредители колкото се може най-бързо и качествено да поддържате апартамента си чист и спретнат. Предстоящите няколко напътствия ще ви помогнат да се избавите от хлебарките настанили се в апартамента ви:

Установете наличието и общото количество на хлебарките. За тази цел трябва широко да се огледате както за наличието на самите хлебарки и за наличие на изпражненията им. Хлебарките по принцип се покриват през светлата част на денонощието, но ако видите само една хлебарка още през деня всичко това значи, че те разполагат образувано убежище в уютния ви дом. Ако забелязвате само по няколко вредители през нощта това значи, че съществуват още доста прикрити в шкафовете, зад мебелите и в цепнатините.

Разберете от къде по-точно навлизат хлебарките. Определено именно тези животинки не се появяват от въздуха, така че добре разгледайте апартамента си даже за най-миниатюрните дупчици и уплътнете всяка една от тях, може би дори самите фуги в банята и кухнята може да запълните отново. Дори големи вредителите биха могли да преминават през най-дребните дупчици.

Защитете жилището си от нови набези. Най-правилния начин да се защитите от повтаряща се атака е да поддържате дома си чист навсякъде във всеки един кът и ъгъл. Всичко това е много трудно, но не и невъзможно, затова помислете кое е правилно за вас да се ядосвате отново с гадинките или просто да не им давате възможност да атакуват в апартамента ви?

дадения съвет е за тези от вас, чиито апартамент инвазията е вече в изключително огромна степен и ще трябва да се извикат специалисти. Случайно ако предните стъпки нямат резултат е най-добре да потърсите фирма, която се занимава с убиване на вредители.

За да разберете още: http://www.rent2kill.bg/

 Posted by at 12:01 pm
ян. 242017
 

dress

Запознати ли сте с главните правила, които е необходимо да следвате, като ви очаква избирането на гала рокля?

Коя трябва да бъде първата крачка, когато бихте желали да се запознаете с продаваните тържествени рокли? Вероятно предполагате, че първата стъпка е хубаво да бъде намиране на достатъчно време за дълги обиколки. Истината е съвсем различна и тя е, че това действие не е необходимо, тъй като на ваше разположение е удобството, предлагащо закупуването през виртуалното пространство. Със сигурност този е начинът, който ще ви спести адски много ценно време, защото от ваша страна се изисква само да натиснете няколко бутона на клавиатурата и клика на мишката на лаптопа. Вземете под внимание материите, от които е изградена всяка рокля, понеже по този начин ще придобиете оптимално ясна представа за нейното качество.

След като вече знаете къде точно бихте могли да откриете голямото многообразие от официални рокли, което търсите, идва ред да помислите и за мечтания от вас модел. Несъмнено, моделът до голяма степен зависи и от темата на провежданото събитие.

Примерно, ако сте поканени на сватбено тържество, то в такъв момент на 1-во място трябва да вземете под внимание през кой сезон ще се състои тя, също и къде. В случай, че ще бъде церемония на открито, то в такъв случай ви съветваме да помислите за рокля с дължина до коляното и в нежни светли цветове или с цветен десен. Точно тук неписаното правило гласи, че в абсолютно никакъв случай не трябва да избирате чисто бял или много близък до белия цвят, защото този е главния цвят за булката и не би трябвало да измествате необходимото внимание от нея.

Церемониите на закрито и то главно тези, които се провеждат през по-хладните месеци от годината, принуждават жените да са с дълга официална рокля. Баграта оставяме на вашият избор, но ще е добре да заложите на тъмен . Не изключвайте и наметка, която ще ви е необходима през по-хладните периоди от годината.

Всяка дама знае кои са хубавите форми на тялото си, които би желала да подчертае и точно поради тази причина би могла сама да обмисли кой е най-хуабвия модел . Значителното е да вземете модел рокля, с която се чувствате превъзходно, но не бива да се забравя и за комфорта.

Посетете сайта ни: кликни тук

 Posted by at 8:26 am
сеп. 252015
 

ups
Българските транспортни фирми предлагащи цялото многообразие от транспортни услуги са гръбнака на българския транспортен поток.

Като част от ЕС, българските фирми си съперничат или сътрудничат в предоставянето на транспортни услуги с превозвачи, както от Европейския съюз, така и от останалите европейски страни.международно преместване

Грубо казано, системата на фирмите, предлагащи транспорт, работи по следния начин:

Притежавате камион, който има вместимост 100 единици. Товарът, за който сте се договорили е 65 единици. Пътувате от точка А до точка Б. Но как да оползотворите наличната площ от 35 единици, които ще ви донесат допълнителни приходи?

Групажът на товари е правилния отговор при така описаната ситуация. Транспортните фирми, които имат незаето пространство, го обявяват на транспортните борси, а тези които имат товар за превозване се свързват и групират товарите за оптимизация на разходите.

Тази практика помага за ефективността на услугата.

 Posted by at 11:22 am
юли 172015
 

Това са няколко съвета, които непременно е нужно да вземете предвид, защото в крайна сметка става въпрос за безопасността и доброто на вашето дете.

Когато закупувате бебешка количка

Изберете детска количка с широк кош и широка основа, тъй като това определя доколко стабилна е детската количка. Тесните колички лесно се преобръщат, когато бебето се надвеси извън борда на количката. играчки за момичета

В случай, че харесвате количка с повече от една позиции на облегалката, уверете се, че самата облегалка се фиксира наистина стабилно във всяко едно положение или рискувате детето да пропадне, без да очаквате.

Проверете дали детската количка има колани, които ще подсигуряват бебето в коша и няма да му позволят да се изхлузи. Най-добре е коланите да минават между крачетата, през кръстчето и през раменцата на бебето.

Текстилната част на вашата количка трябва да се сваля лесно и да може да се изпира в пералня. Ако е възможно, пробвайте дали детето ще прояви алергична реакция към материята.

Задължително се уверете, че количката може свободно да премине през входната на врата на жилището ви и блока.

Вземете предвид също размерите на количката в сгънато състояние с вместимостта на багажното отделение на колата, някои коли се оказват прекалено малки за някои модели колички.

При употребата на детските колички

Преди да поставите бебето в количката, проверете дали сте натиснали спирачките. Облегалката също трябва да е добре фиксирана в желаното положение Когато сгъвате детската количка, внимавайте детето да не е перкалено близо, защото има опасност да го прищипете ,без да искате.

Не забравяйте да закопчавате обезопасителните колани на количката винаги, когато излизате на разходка. Тези колани ще предотвратят опасното изхлузване или падане на детето от количката, което може да се случи, докато пресичате оживен булевард например.

Когато се разхождате по неравен терен винаги използвайте спирачката преди да пуснете дръжките на детската количка, дори и да става въпрос за няколко мига.

Количките, както всяка друга вещ, изискват постоянна грижа, затова често проверявайте дали всичко е в наред.

 Posted by at 3:57 pm
май 222015
 


Остава само една седмица до Коледните празници, а все още не сме отделили време да разгледате МОЛ-те , за да изберем подарък на любимите мъже. В такива ситуации можем да разчитаме на он-лайн пазаруването, което може да спаси всеки един от нас от мъчително обикаляне по заледените тротоари. Или в претъпканите търговски центрове.

И следователно, докато се опитвахме да отговорим на въпроса „Какъв подарък да изберем за този специален празник?“, компилирахме няколко гениални подаръка за представители на силния пол, които много обичат:

Да се грижат за външния си вид

Дори и да не си признават, мъжете също като нас жените харесват конкретни продукти от козметично естество. Дезодорант, парфюм, душ-гел, афтършейв са сред любимите козметични продукти на силния пол. Понеже по единично тези продукти са много недостатъчни за подарък за случая, бихте могли да ги обедините в готин комплект. Машинката за бръснене или персоналният тример с различни приставки също могат да са също подходящ подарък за по-суетни мъже.

Новите технологии

Конкуренцията на пазара на технологични продукти е създала условия за по-ниски цени за продуктите. Съвсем не е тайна, че приятелят/мъжът ви ви би се зарадвал на таблет или смартфон. А защо не и на 3D телевизор?В този случай обаче трябва напълно искрено да си отговорите на въпроса дали той ви е слушал през годината, понеже в противен случай подобна финансова инвестиция би била крайно неподходяща.

В свободното си време да разпускат с игри

Като стана дума за огромен телевизор, необходимо е да споменем и за голямата мечта на голяма част от от порасналите момчета – конзола за видео игри, която да е свързана с него. Докато изпробват новата си придобивка, те са склонни да се отлепят от джойстика, само и единствено за да се почерпят с бирата, която в повечето случаи е точно до тях. Ако желаете да осигурите и на мъжа си необходимите условия за мечтаната идилия, му подарете някоя футболна класика, игра с престрелки или можете да му подарите цяла конзола. И ще ви обожава до края на дните си!

Да полагат грижи за автомобила си

Ако мъжът до вас е обсебен от своята кола, винаги можете да му подарите нещо, което би му послужило за колата. Изборът от функционални джаджи е огромен, а на нас най-много ни допаднаха анти-радарите, идеални за момчетата, които обожават по-високите скорости и GPS навигаторите, подходящи за тези, които обожават да потеглят на път без крайна спирка. Друг вариант би бил да изберете „разкрасяващ“ продукт за любимият му автомобил – от полираща паста до ксенонови фарове.

Да слушат музика

Отделяме технологиите от музиката, защото за някои хора тя си е цяла Вселена. Даже всекидневното пътуване до работното място е едно невероятно преживяване с любимото музикално парче, което се чува от слушалките. В този случай опциите отново са много, като използвате за основа вече използваното от мъжа ви ви музикално оборудване. Слушалки, MP3 Player или цяла аудио система, в случай че мъжът ви има предпочитания към домашното музикално оформление пред портативното такова.

Да бъдат в крак с модните тенденции

Признаваме, чифт шушони за любимият ни изобщо не съответства на представата ни за подарък, който ще го накара да онемее от радост. Все пак има далеч по-стилни и подходящи мъжки стоки! Ако подарите стилен мъжки часовник или пък друг мъжки аксесоар, е почти невъзможно да сбъркате. Малко по-специфичен е въпросът с дрехите обаче – в този случай вече не е особено подходящо да използвате елемента на изненадата, в крайна сметка вероятността изобщо да не зарадвате мъжа си е значителна.

Да правят секс

Вече се изяснихме за чорапите, но всъщност е много добра идея да му подарите някакво бельо, но то трябва да е еротично. Все пак няма да го облича той, не се тревожете! Може директно да го изненадате със еротично костюмче и да се опаковате като коледен подарък за мъж. Всеки мъж би се зарадвал на такава изненада повече от всичко на света.

 Posted by at 1:00 pm
май 012015
 

Всяка майка иска да купи за детенцето си елегантни, стилни и удобни детски дрешки, качествени блузки, детски сандали на много добри цени и аксесоари. В магазините за детски стоки ще имате възможност да се понесете в безкраен океан от най-разнообразни детски дрешки с перфектно качество и на сравнително добри цени, без значение дали са за момиченца или момченца, ще се втрещите от богатата гама детски дрехи и обувки. Ще откриете качествени детски блузки, маркови дънки и панталони, детски поли, рокли и елечета, детски обувки и комплекти.

Бебешките дрешки само и единствено от естествени висококачествени материи са произведени и разбира се – от доказали се в бранша компании. Бихте могли лесно да намерите всякакъв размер и тип дрехи, в най-различни цветови комбинации. Ако детето ви се нуждае от ефектна, красива и качествена шапка, детска пола, ризка, блузка, дънки – спокойно можете да ги откриете в он-лайн магазините на много достъпни цени. Няма компромис с качеството на изработката на бебешките и детските ботуши, нито пък с удобството и комфорта на дечицата. Гарантирайте на децата си удобство и комфорт, купете им качествени и модерни детски дрехи и аксесоари.

Може би ви е трудно да намерите за своята малка красавица красиви и качествени детски тоалети и аксесоари – блузи с дълъг и къс ръкав? Всяка пролет и есен чудите ли се къде точно да ги потърсите и да отговарят на изискванията ви за качество и стил? Ако пък се затруднявате да си изберете марка или магазин, ако не разполагате с достатъчно време и търпение да обикаляте по търговските центрове за детски обувки, в такъв случай он-лайн магазините най-удобната възможност за вас. Ако пък не сте ги разглеждали още, значи е крайно време да го направите, особено ако държите много на качеството на детските дрехи, които да купите на своите деца

Он-лайн бутиците биха могли да ви предоставят богат избор от много богата колекция от удобни детски ботуши, модни и качествени детски дрехи. Вие сте майки и бащи, за които качеството е от главно значение за вашите инвестиции в детски дрешки и именно затова доста онлайн магазини са се постарали да ви поднесат богат избор главно от водещи производители за детски дрешки, бебешки дрехи, които са изработени от естествени материали ,които не спарват и не дразнят меката и нежна детска кожа. Абсолютно всички детски ботуши, които разглеждате в онлайн магазина, е нужно да са придружени със сертификат за качество, за да сте спокойни, че вашата малка принцеса ще бъде облечена в качествени, стилни и удобни детски дрешки.

 Posted by at 8:34 am