май 222015
 


Остава само една седмица до Коледните празници, а все още не сме отделили време да разгледате МОЛ-те , за да изберем подарък на любимите мъже. В такива ситуации можем да разчитаме на он-лайн пазаруването, което може да спаси всеки един от нас от мъчително обикаляне по заледените тротоари. Или в претъпканите търговски центрове.

И следователно, докато се опитвахме да отговорим на въпроса „Какъв подарък да изберем за този специален празник?“, компилирахме няколко гениални подаръка за представители на силния пол, които много обичат:

Да се грижат за външния си вид

Дори и да не си признават, мъжете също като нас жените харесват конкретни продукти от козметично естество. Дезодорант, парфюм, душ-гел, афтършейв са сред любимите козметични продукти на силния пол. Понеже по единично тези продукти са много недостатъчни за подарък за случая, бихте могли да ги обедините в готин комплект. Машинката за бръснене или персоналният тример с различни приставки също могат да са също подходящ подарък за по-суетни мъже.

Новите технологии

Конкуренцията на пазара на технологични продукти е създала условия за по-ниски цени за продуктите. Съвсем не е тайна, че приятелят/мъжът ви ви би се зарадвал на таблет или смартфон. А защо не и на 3D телевизор?В този случай обаче трябва напълно искрено да си отговорите на въпроса дали той ви е слушал през годината, понеже в противен случай подобна финансова инвестиция би била крайно неподходяща.

В свободното си време да разпускат с игри

Като стана дума за огромен телевизор, необходимо е да споменем и за голямата мечта на голяма част от от порасналите момчета – конзола за видео игри, която да е свързана с него. Докато изпробват новата си придобивка, те са склонни да се отлепят от джойстика, само и единствено за да се почерпят с бирата, която в повечето случаи е точно до тях. Ако желаете да осигурите и на мъжа си необходимите условия за мечтаната идилия, му подарете някоя футболна класика, игра с престрелки или можете да му подарите цяла конзола. И ще ви обожава до края на дните си!

Да полагат грижи за автомобила си

Ако мъжът до вас е обсебен от своята кола, винаги можете да му подарите нещо, което би му послужило за колата. Изборът от функционални джаджи е огромен, а на нас най-много ни допаднаха анти-радарите, идеални за момчетата, които обожават по-високите скорости и GPS навигаторите, подходящи за тези, които обожават да потеглят на път без крайна спирка. Друг вариант би бил да изберете „разкрасяващ“ продукт за любимият му автомобил – от полираща паста до ксенонови фарове.

Да слушат музика

Отделяме технологиите от музиката, защото за някои хора тя си е цяла Вселена. Даже всекидневното пътуване до работното място е едно невероятно преживяване с любимото музикално парче, което се чува от слушалките. В този случай опциите отново са много, като използвате за основа вече използваното от мъжа ви ви музикално оборудване. Слушалки, MP3 Player или цяла аудио система, в случай че мъжът ви има предпочитания към домашното музикално оформление пред портативното такова.

Да бъдат в крак с модните тенденции

Признаваме, чифт шушони за любимият ни изобщо не съответства на представата ни за подарък, който ще го накара да онемее от радост. Все пак има далеч по-стилни и подходящи мъжки стоки! Ако подарите стилен мъжки часовник или пък друг мъжки аксесоар, е почти невъзможно да сбъркате. Малко по-специфичен е въпросът с дрехите обаче – в този случай вече не е особено подходящо да използвате елемента на изненадата, в крайна сметка вероятността изобщо да не зарадвате мъжа си е значителна.

Да правят секс

Вече се изяснихме за чорапите, но всъщност е много добра идея да му подарите някакво бельо, но то трябва да е еротично. Все пак няма да го облича той, не се тревожете! Може директно да го изненадате със еротично костюмче и да се опаковате като коледен подарък за мъж. Всеки мъж би се зарадвал на такава изненада повече от всичко на света.

 Posted by at 1:00 pm