авг. 172017
 

kitchen giftsДаровете – големи или малки, скъпи или евтини, сантиментални или луксозни, символични или лъскави? Какви дарове избирате за вашите приятели? Обмисляте ли абсолютно всичко малко по-рано или извършвате всичко в последния час? За последно кога направихте дар? Правите подаръци само с причина? Какво подаръците за Вас – просто традиция, ненужни ласкателства или просто начин, чрез който ефективно да покажете на някого колко го оценявате и обичате?

Самата истина е, че уникалните подаръци са знак на обич и загриженост! Подаръците са това, което кара мъжете и жените да бъдат важни и обичани. Почти всеки обича да получава подаръци с или без повод. Важното е, че има много празници, заради които хората се сещат един-друг. Винаги, когато вие избирате подаръци за рожден, имен ден, Коледа, нова година, Великден, Свети Валентин, лични поводи като годишнина или сватба и т.н. е нужно да се съобразите с индивидуалните предпочитания и интереси на мъжете и жените. Несъмнено, обаче, даровете без официална причина са дори по-добри и допринасят значително повече удоволствие. Подаръците без причина са изненадващи, различни, интересни. Подарявайки точно такъв личен подарък, вие показвате специално и лично отношение към даден човек, вашата обич, признателност, загриженост, благодарност, внимание, любов. Всеки един е получавал подаръци за имен ден, за Нова година и Коледа, както и за почти всеки общоприет празник, който е причина да се получават малки подаръци. Ако, обаче, направите изненада на някого без повод, когато той никак не очаква, вълнението е пълно и за подаряващия и за този, който получава|за този, който получава и за този, който подарява}.

В случай, че има желание, всеки може да измисли адски много идеи за дарове и любопитни варианти за даряването им. Може да организирате пътуване или среща до непознато и интересно местенце или да вземете билет за някакво специално събитие – обучение, семинар, концерт, промоция, кино прожекция или театър и други. Ако човека, който желаете да сюрпризирате е екстремист, хубавите за самия него изненади са бънджи скок, скок с парашут, летене с балон, парапланер или делтапланер, сърф, ски скокове или сноуборд и много други. Ако пък получателя на изненадата е човек на науката, даровете за него са интересна енциклопедия, курс по чужд език или видове науки, курсове по танци или атрактивни спортове.

 Posted by at 8:53 am